Familiedag in Didam met Molenbezoek, Schotsgolf en heerlijk Barbecue buffet

Bij deze Montferlandse familiedag in Didam is inbegrepen:

  • Ontvangst met 2x koffie met appelgebak
  • Met de plokkewagen naar de molen
  • Rondleiding door Martinusmolen in Didam
  • Na de rondleiding door de molen terug met de plokkewagen naar Didam
  • Schotsgolf (inclusief golflikeur en 1 consumptie)
  • Genieten van BBQ buffet populair

  Prijs: € 39,50 p.p. op basis van vanaf 40 personen en alleen op Zondagen

  De prijs van deze Montferlandse familiedag in Didam is geldig tot en met 31 december 2023.

Beleef een onvergetelijke familiedag in Didam!

  Op de familiedag worden jullie hartelijk ontvangen met een kopje koffie en appelgebak. Stap met uw familie in de plokkewagen die jullie brengt naar de Martinusmolen in Didam. In de molen krijgen jullie een rondleiding waarbij jullie teruggaan in de tijd. Na het bezoek aan de molen kunnen jullie op de golfrecreatiebaan de strijd met elkaar aangaan tijdens het Schotse golf. Sluit de familiedag af met een heerlijk barbecue buffet.

Uniek vervoer en terug in de tijd

  Stap in Didam in de plokkewagen. Met de plokkewagen kan het gezelschap op een unieke manier vervoerd worden. Wisten jullie dat de plokkewagen al jaren tuft als locomotief door de omliggende regio's voor diverse activiteiten. 

  De windmolen Sint Martinus komt uit het jaar 1855 en is een ronde stenen beltmolen. Jullie krijgen in de windmolen een rondleiding en gaan terug in de tijd. Na terug in de tijd te zijn geweest, gaan jullie met de plokkewagen terug naar het partycentrum.

Probeer een hole-in-one te slaan

  Bij het partycentrum kunnen jullie de unieke sport Schots Golf ervaren. Voorafgaand aan het golfen krijgen jullie van de medewerkers duidelijke instructies en ontvangen jullie de clubs en golfballen. Er wordt met zachte golfballen gespeeld voor jullie eigen veiligheid. 

  Na de instructies ontvangen te hebben, kunnen jullie de competitie aangaan op de golfbaan. Wie slaat als eerste een hole-in-one op de golfrecreatiebaan.

Gril uw eigen vlees op de gasbarbecue

  De Montferlandse familiedag wordt afgesloten met een heerlijk barbecue buffet. Op de gasbarbecue met lavastenen mogen jullie zelf jullie eigen stukje vlees grillen. De barbecue kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. 

  Het barbecue buffet bestaat uit diverse soorten vlees, salades, diverse sauzen, ovenvers brood met kruidenboter, friet en nasi. Het barbecue buffet biedt voor ieder wat wils. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Veelzijdig partycentrum met eindeloze mogelijkheden

Hoog in het vaandel van het partycentrum staat kwaliteit. De accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 800 personen. Het partycentrum bestaat uit een sfeervol café, serre en een gigantisch terras. Met mooi weer worden er buiten ruime mogelijkheden geboden. Op het terras zijn de meeste feestruimtes direct aangesloten. Op het terras kunt u met uw eigen gezelschap een feest vieren. 


Luid het weekend samen met uw familie of vrienden in in het gezellige café. Het café wordt gekenmerkt door de warme kleuren en knusheid. In het café kunnen 100 personen plaatsnemen. Voor een feest is alles binnen bereik door de kleine zithoekjes, dansvloer en de grote bar. 

Uiteenlopende activiteiten

Het partycentrum biedt een ruim aanbod aan activiteiten aan. De activiteiten lopen uiteen van een proeverijen tot aan actieve buitenspellen. Wilt u erop uit trekken samen met uw familie of vrienden maakt een scootertour door het Montferlandse landschap of ga op pad met de plokkewagen. Bij het partycentrum kunt u ook een balletje slaan op de hole-in-one golfbaan of deelnemen aan een pubgame.

Ruim aanbod aan smaakvolle buffetten

Zin om een gezellige dag gezamenlijk af te sluiten met een hapje en drankje, dan bent u bij het partycentrum aan het juiste adres. Geniet samen met uw gezelschap van een uitgebreide barbecue of een koud & warm buffet. De buffetten bestaan uit diverse gerechten waardoor er voor iedereen wat wils is. Wilt u op een eigen locatie genieten van een buffet, dat is geen enkel probleem. Het partycentrum bezorgd namelijk ook buffetten op locatie. Een buffet is natuurlijk niet compleet zonder een dessert. Sluit de gezellige dag af met een heerlijk dessert. 

Maak er een onvergetelijk feest van

Bent u binnenkort jarig of heeft u iets te vieren, dat kan bij het partycentrum. Het partycentrum beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes waar een spetterend feest gegeven kan worden. Zij vernemen graag uw wensen om er samen een geslaagd feest te maken. Voor grotere gezelschappen zijn de zalen Dijkse Bocht en de Ravenhoek geschikt. De zalen zijn industrieel en gezellig ingericht. De twee zalen kunnen bij elkaar getrokken worden door de wand te verwijderen. 


Geven jullie elkaar binnenkort het JA-woord en bent u op zoek naar locatie waar jullie jullie bruiloft kunt vieren, dan is deze locatie zeker een aanrader. Bij het partycentrum zijn de mogelijkheden eindeloos van een walking dinner tot een Italiaanse tafel. Van een ceromonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Op de manier zoals jullie het willen wordt het feest uitgevoerd.


Het partycentrum is de perfecte locatie om een bedrijfsfeest te geven. Bij het partycentrum kunt u een origineel themafeest geven of een gezellige borrel houden. Van A tot Z wordt de organisatie van uw feest uit handen genomen.