Gezellig familieuitje op de Veluwe - Boerenbuitenspelen

Bij dit familieuitje is inbegrepen:

  • 2 uur BoerenBuitenspelen
  • BBQ Bronze

  Prijs: vanaf € 37,90 p.p.
  vanaf € 27,45 per kind (3 t/m 12 jaar)

  Vanaf 12 personen.

  De prijs van dit familieuitje is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Gezellig familieuitje – Boerenbuitenspelen

Quality time met uw familie; leer elkaar beter kennen tijdens deze Boerenbuitenspelen! Wat een geweldig familie-uitje staat u te wachten; boek nu!

Boeren Buitenspelen

  Boerenbuitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Met een gekleurde boerenzakdoek om geknoopt betreedt u in groepjes het grote weiland waar de tractor u al toelacht en de scharnieren klompen al klaarliggen voor het eerste boeren buitenspel. Elk spel heeft een originele en soms ook fanatieke knipoog naar het boeren buitenleven.

  Wordt het 2 emmertjes water halen of water naar de zee dragen? Wie zal het zeggen, het is namelijk niet alleen kracht, maar ook inlevingsvermogen en tactiek die deze middag tot een hilarisch teamverband zullen leiden.

  Onder het genot van boerenjongens of boerenmeisjes kunt u in een ontspannend moment samen de tactiek voor de 2e ronde bespreken. Is het nou snelheid, samenwerking of het plezier wat jullie de spelen laat winnen? Probeer het zelf uit en win samen met uw groep een goud klomp!

  De activiteiten bestaan uit:
  1. Hooivork keilen
  2. Twee emmertjes water halen
  3. Kruwagen riejen
  4. Ringsteken
  5. Tractor sleuren
  6. Kiel hangen
  7. Vliegende kiep

Wat de boer niet kent dat vreet ie niet? En terecht!

Daarom hebben wij een BBQ zodat u lekker kunt nagenieten van deze geweldige middag en er voor ieder wat wils te smikkelen is. Na 2 uur Buiten spelen is het tijd om aan tafel te schuiven! Eet smakelijk allemaal.

7.0 | 1 review

Reviews van gasten

Kimberly

7

De activiteiten en locatie waren leuk, de bowlingbaan zag er gezellig uit. Het enige wat tegenviel was het eten, de bbq. Het eten viel niet erg in de smaak.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!