Natuurtocht Weerribben-Wieden inclusief Picknick - al vanaf 2 personen

Dit arrangement is inclusief:

  • Een warme consumptie naar keuze en appelgebak met slagroom
  • Een rondvaart van 2 uur
  • Uitgebreide picknick

  2-10 personen

  Prijs: € 39,00 p.p. 
  € 29,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)

  10 - 20 personen

  Prijs € 37,50 p.p.€ 27,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)

  Vanaf 20 personen

  Prijs € 36,00 p.p.€ 25,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • De natuurtocht is uit te breiden met diverse activiteiten of restauratieve activiteiten zoals een high tea, barbecue, enz. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Natuurtocht Weerribben-Wieden

Nationaal Park de Weerribben-Wieden is een zeer waterrijk gebied met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Dit restaurant in Giethoorn is gelegen aan de oude toegangsweg richting het oude dorp Giethoorn. Vanuit dit sfeervolle restaurant worden diverse rondvaarten georganiseerd. Met deze natuurtocht vaart u door de oude dorpskern zo het prachtige natuurgebied door. De rondvaart is onder begeleiding van een deskundige schipper/gids.

Het programma

  U wordt ontvangen in het restaurant of op de rondvaartboot met een warme consumptie naar keuze en appelgebak met slagroom. Aansluitend gaat u een rondvaart maken van 2 uur door de oude dorpskern en het natuurgebied onder het genot van een uitgebreide picknick.

  De natuurtochten zijn het hele jaar mogelijk (alleen niet tijdens ijsvorming) en is al te boeken vanaf 2 personen. Vanaf 10 personen is het mogelijk om uw eigen afvaarttijd af te spreken. De reguliere en het aantal afvaarttijden wisselen dagelijks.

8.5 | 22 reviews

Reviews van gasten

Gouke Reitsma

8

Mooie informatieve rondvaart gedaan, plus een prima verzorgde lunch.

Frans de Bresser

9

Het was een mooie tocht, alleen was het weer niet zo best. Ga zo door. Groeten van ons.

jan seip

9

Mooie tocht , met goede uitleg

Stokkers

9

Ondank de corona ging alles geweldig en een voortreffelige lunsch

Suijkerbuijk

8

Heel leuk en lekker gegeten

Anoniem

8

Mooie tocht met leuke uitleg

Frans Vos

9

Wij waren zeer tevreden over het gebodene : Koffie met appeltaart en een zeer fraai verpakt lunchpakket , dat ruim voldoende was . De rondvaart was prachtig en werd fraai begeleid met uitleg van de schipper .

Mariet Olijslager

8

Mensen hebben erg genoten van de vaartocht. En een fijne gids. Een min punt was dat enkele grote stoere mensen hun benen moeilijk kwijt konden.

Yvette Bos

10

We hebben erg genoten van de mooie omgeving. Gids vertelde op een leuke manier met humor. De lunche in de knapzak was geweldig en meer dan voldoende. Kortom echt een aanrader.

Jannie Haaksman

10

het was een prima dag alles goede geregeld heerlijke koffie met appelgebak goede gids en prima eten!!! en natuurlijk het weer was prima11

Heidi Dekker

9

Super leuke tocht en een prima picknick!

Jan van der Ven

8

Fijne ontspannende rondvaart door enthousiaste begeleider.

Renske Kranenberg

8

We waren er veel te vroeg en mochten/konden mee met de eerdere tocht. Fijn! Zo hadden we de hele middag nog. De knapzak was zeer goed gevuld. De 'reisleider' wist erg veel (met humor) te vertellen over Giethoorn. De tocht was prachtig! We hebben veel gezien en geleerd. Een aanrader! De ligging van de boot en het restaurant was erg prettig. Makkelijk te bereiken en het gratis parkeren was ook erg fijn! Groetjes van moeder (38) en dochter (14)

Anoniem

9

Is echt een aanrader heel gezellig en een super gids gehad bedankt

Mayke Luijten

9

Gastvrije ontvangst en prachtige tocht....

Hinke Slot

8

We hebben met onze vrienden genoten van de prachtige boottocht Weerribben-Wieden onder leiding van een enthousiaste gids. De ontvangst was vriendelijk met een lekker kopje koffie en gebak en de lunch die we meekregen in een knapzak voor aan boot was goed gevuld! Een aanrader voor een gezellig en ontspannen dagje uit!

Judith Fernandes

9

Pas geleden hebben wij de Natuurtocht Weerribben-Wieden via u geboekt. Om te beginnen hadden we een prachtige dag met veel zon. Bij restaurant "de Stulp" werden we met koffie en gebak ontvangen. Omdat we met iemand in een rolstoel waren is voor ons verzorgd dat we in de boot met een rolstoel lift mee konden, ook op de boot was een plaats gereserveerd voor de rolstoel. De tocht was prachtig, Giethoorn lag er zonnig bij en de natuur was op zo'n best.Doordat de gids een echte natuurkenner was werden we op allerlei bijzonderheden gewezen die je anders niet gezien zou hebben. Ook de piknick voor aan boord was prima verzorgd. Na afloop nog een kop koffie op het zonnige terras . Het was een geslaagde tocht !!

G.E Wijnholt

7

op zich goed geregeld, barbeque was matig, had voor de prijs meer verwacht.

Anoniem

8

Prima vaartocht gehad

Anoniem

8

Erg leuk

Anoniem

9

Natuurtocht "de Wieden" en dorp is prima

Anoniem

8

Van ontvangst van koffie met gebak tot en met de vaartocht was zeer goed verzorgd. We hebben genoten. De picknick in knapzak was ook erg lekker en goed gevuld.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.