Rondvaart met uitgebreide Brunch over de Maas vanuit Heusden

Bij deze rondvaart met brunch is inbegrepen:

  • 2 uur durende Brunch Rondvaart
  • Uitgebreide brunch
  • Tijd: 12.00 - 14.00 uur
  • Onbeberkt fris, bier en wijn

  Prijs: € 61,50 p.p.
  Vaardata:
  Zondag 22 januari, 19 februari, 19 maart, 9 april, 14 mei, 28 mei, 18 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september, 1 oktober, 5 november en 10 december, 25 december en 10 april 2023.

  Geef bij uw reservering aan welke datum u wenst. De prijs van deze rondvaart met uitgebreide brunch is geldig in 2023.

Brunch Rondvaart

Ontspannen genieten op de golven van de Maas van een uitgebreide brunch terwijl het landschap aan u voorbij trekt; wat wilt u nog meer? Reserveren is noodzakelijk en kan zowel individueel als met een groep. 

Route

De mooiste route op de grens van het land van Altena en Bommelerwaard. De Andelse Maas is de natuurlijke grens tussen Brabant en Gelderland. De rivier wordt gekenmerkt door uitgestrekte uiterwaarden en mooie Hollandse landschappen. We varen langs de dorpjes Wijk en Aalburg, Veen, Aalst en Andel. Onderweg ziet u diverse recreatiegebieden, jachthavens, molens en veel natuur.

Brunch

We serveren eerst een heerlijk kopje tomaten soep.

Verder bestaat de brunch uit: Pasteitje met kippenragout, sandwich met roomkaas en zalm, wrap, mini sausijsje, huzarensalade chocoladebroodje, koffiebroodje, muffin, berliner bol.

Bij de brunch serveren we koffie, thee en melk.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • lift

Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.


Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.