Vaartocht naar vestingstad Willemstad of Heusden - Dagarrangement door de Biesbosch

Bij dit arrangement door de Biesbosch is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee met versnapering
  • Vaartocht van ruim 2 uur heen en ruim 2 uur retour naar vestingstad Willemstad òf Heusden
  • Ongeveer 2 uur tijd om door te brengen in de betreffende vestingstad
  • Heerlijke lunch (òf diner is ook mogelijk tegen een meerprijs van € 7,50 p.p.)
  • Tapas hapjes, inclusief 1 drankje

 Prijs

  • Bij 8 personen is € 111,50 p.p.
  • Bij 6 personen is € 122,50 p.p.
  • Bij 4 personen is € 140,50 p.p.
  • Alle aan boord genuttigde alcoholische dranken dienen achteraf aan boord afgerekend te worden, met uitzondering van koffie, thee en frisdrank, deze zijn onbeperkt inbegrepen.

De prijs van dit Biesbosch rondvaart arrangement met bezoek aan een vestigingstad is geldig van 4 april tot en met 31 oktober 2022.

Rondje Biesbosch met bezoek aan Willemstad of Heusden

Met uw gezelschap altijd al eens de vestingstad Willemstad of Heusden willen bezoeken? Tijdens dit dagarrangement van zo'n 7 uur maken wij dit mogelijk. U vaart 4,5 uur waarbij ook nog een heerlijke lunch wordt geserveerd.

Geniet van een heerlijke vaartocht

Wij zijn gespecialiseerd in vaartochten als familie- of vriendenuitje in, met name, de Brabantse Biesbosch. Vanaf het water is de ideale plek om het Natuurpark de Biesbosch nog beter en mooier te ervaren. Laat u varen door de mooie wateren van de Biesbosch. Heeft u altijd al een bezoek willen brengen aan Vestingstad Willemstad of Heusden. Wij brengen u er heen. In het stadje heeft u dan natuurlijk tijd om even rond te struinen. 

Geniet van de stilte in de doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water, of maak een mooie zonsop- of- ondergang mee.

Daarnaast bezoeken we de vestingsteden als Willemstad of Heusden.

Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om ergens voor anker te gaan. U kunt dan gebruik maken van ons sup-board (stand-up-paddling) of ervoor kiezen te gaan zwemmen. Natuurlijk kunnen we ook ergens aanleggen vanwaar u dan een wandeltocht kunt ondernemen.

Vertrekpunt en Gratis parkeren

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen. Parkeren is er gratis. Al varend, op onze mooie boot, een klassiek stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft, geniet u vervolgens van koffie of thee met een gebakje, lunch of diner met een drankje.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Genieten in de Biesbosch

Bent u op zoek naar een leuke en goede locatie voor een familieuitje? U wilt ontspannen een culinaire lunch of diner genieten? U wilt een unieke ervaring? Vaar dan van april tot en met oktober een keer met ons mee door de Brabantse Biesbosch.

Varen door Nationaal Park de Biesbosch

Vanaf het water is de ideale plek om het Natuurpark de Biesbosch nog beter en mooier te ervaren. Laat u varen door de mooie wateren van de Biesbosch en, terwijl u geniet van een lekker drankje, ontdekt u diverse planten en mogelijk een vos, een ree, een vis- of zeearend, of de beroemdste bewoner, een bever! Geniet van de stilte in de doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water, of maak een mooie zonsop- of- ondergang mee.

Meer genieten in de Biesbosch

Naast het heerlijke varen is er ook de mogelijkheid om het Biesboschmuseum te bezoeken of een van de vestingsteden als Willemstad, Heusden, Geertruidenberg of Woudrichem. Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om ergens voor anker te gaan. U kunt dan gebruik maken van ons sup-board (stand-up-paddling) of ervoor kiezen te gaan zwemmen. We kunnen ook ergens aanleggen vanwaar u dan een van de vele wandeltochten kunt ondernemen.

Opstap in Drimmelen

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen. Parkeren is er gratis. Al varend op ons klassiek e stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft, geniet u vervolgens van koffie of thee met een gebakje, lunch of diner met een drankje.