Vaartocht van Rees naar Emmerich - Heerlijk genieten op het water

Bij deze Vaartocht van Rees naar Emmerich is inbegrepen:

  • 2 uur durende rondvaart van Rees naar Emmerich en terug
  • Keuze uit:
  • Vaart van 11.00 tot 13.15 of vertrek om 14.00 tot 16.15 uur

Prijs: € 14,00 p.p. en al te boeken vanaf 2 personen.

  • Kinderen tussen 4 en 14 jaar: € 7,00 p.p.
  • Optioneel fiets huren: € 1,50 per fiets

IN 2023 WORDT DEZE RONDVAART NIET MEER GEVAREN.

Geef bij uw reservering door welke datum en tijd u wenst en als er kinderen bij het gezelschap zijn geeft u dan ook de leeftijden door.

Rondvaart over de Duitse wateren

Stap aan boord van onze rondvaartboot voor een gezellige rondvaart van Rees naar Emmerich. Onze rondvaartboot is gelegen aan de Rijnpromenade en vaart u in 3 kwartier van Rees naar Emmerich en in 3 kwartier weer terug van Emmerich naar Rees. U kunt kiezen uit een vaart vanaf 11 uur of 14.00 uur.

Heerlijk even genieten op het water? Boek vandaag nog deze rondvaart.

Verken de omgeving op de fiets

Voorafgaand of na het maken van deze rondvaart kunt u op de fiets stappen om Rees te ontdekken en de omgeving bekijken. 

U kunt bijvoorbeeld op ontdekkingsreis gaan in gemeente Colonia Ulpia Traiana en fietsen over diverse leuke fietswegen. Tijdens het maken van de fietstocht verkent u de Nederrijnse Heuvelrug en kunt u bezoek brengen aan de bezienswaardigheden op de route.

Vaardata

Het passagiersschip vaart het gehele jaar door over de Duitse wateren. Wilt u samen met uw familie een gezellige dag op het water beleven?
Deze rondvaart vertrekt om 11.00 uur en om 14.00 uur. 

Deze rondvaart is alleen te reserveren op een dinsdag.Geef bij uw reservering door welke datum en tijd u wenst en als er kinderen bij het gezelschap zijn geeft u dan ook de leeftijden door.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Johan Turk

8

Volgende keer zeker 45 minuten in Rees of Emmericht uitstappen. Verders een mooie trip. Bedankt voor de service.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Welkom aan boord

Snuif de Rijnlucht op en laat uw gedachten afdwalen. Op het passagiersschip 'Stadt Rees' en het passagiersschip 'Germania' kunt u dit doen. 


Bij mooi weer kunt u genieten van het landschap op ons bovendek, maar zelfs in de regen zult u uw voeten niet nat maken. In de gezellige salon met grote panoramische ramen heeft u een optimaal uitzicht op de Nederrijn met al zijn schoonheden.

Gastvrijheid staat op nummer 1

Uw welzijn is onze topprioriteit, omdat onze medewerkers uitstekende gastvrijheid bieden. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, een tussendoortje of koffie en cake. Aan boord vindt iedereen iets naar zijn of haar smaak.

Iets te vieren?

Bereikt u binnenkort een speciale leeftijd of heeft u een jubileum te vieren? Stap aan boord en laat u over de Rijn rijden door de kapitein. Aan boord kunt u genieten van lekker eten, sprankelende drankjes en geweldige muziek. 


Voor elke gelegenheid bieden wij het juiste aanbod aan. Een kleurrijk boeket van mogelijkheden wordt geboden door verschillende DJ's, muziekgroepen en cateraars. Geef uw wensen en ideeën door en er wordt gezorgd voor een passende invulling. 


Wilt u uw medewerkers verrassen? Maak een rondvaart over de Rijn en vier feest op het schip. Op het schip kunnen maximaal 250 gasten plaatsnemen. De zorg voor uw medewerkers of zakenpartners wordt uit handen genomen. 

Geef elkaar het JA-woord op de boot

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Maak samen met uw gezelschap er een onvergetelijke dag van op het water. 


U en uw gezelschap worden meegevoerd in de haven van het huwelijk en in het bijzijn van uw dierbaren kunnen jullie in een prachtige ambiance elkaar het ja-woord geven. Op het schip kan alleen de huwelijksceremonie plaatsvinden, maar op het schip kan ook gefeest worden. In de salon kunt u met maximaal 120 gasten plaatsnemen. Op het terras kan de huwelijksdans plaatsvinden onder de blote hemel.