Dinner Cruise - Culinair groepsuitje op het water in Zwolle

Bij deze dinner cruise is inbegrepen:

    • Rondvaart door Zwolle
    • 3- gangen menu bij 3 verschillende restaurants
    • 4 consumpties 

Prijs: € 97,40 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

Tijdsduur: 4,5 uur

De prijs van deze dinner cruise door Zwolle is geldig tot en met 31 december 2019.

Dinner Cruise in Zwolle

Wij nemen u mee voor een unieke ervaring op bijzondere wijze. Wij ontvangen u bij één van de restaurants voor een welkomst drankje! Na het drankje stapt u aan boord van onze boot voor een rondvaart door de Zwolse stadsgrachten op weg naar één van de top restaurants voor het voorgerecht.

Wanneer iedereen heeft kunnen genieten van het voorgerecht staat de boot weer voor u klaar voor wederom een rondvaart naar het volgende restaurant waar het hoofgerecht voor u klaar staat.

Na het hoofdgerecht nodigen wij u wederom uit aan boord van de boot voor de vaartocht naar de laatste restaurantlocatie waar u kunt genieten van het nagerecht.

Restaurants

Wij werken met diverse top restaurants in Zwolle samen. Uiteraard kunnen we hierbij rekening houden met dinerkeuzes en dieetwensen. Wel zijn we hierbij afhankelijk van beschikbaarheid.

De boot - De Otter

Onze mooie tuindersvlet die we zelf in 2011 hebben gerestaureerd. Deze is voorzien van een oud karakter doordat er oude kerkbanken uit de Tuindorpkerk in Utrecht in zijn geplaatst.

De rondvaartboot is geschikt voor 20 personen, en voldoet volledig aan de laatste wettelijke normen. Zij is zo ingericht dat u comfortabel kunt zitten. In het midden van de boot is een vaste tafel met daaronder een glasplaat. Daardoor kunt u bij schemer ook de onderwaterwereld beleven. De Otter wordt alleen verhuurd met schipper.

Onze partner

Algemeen

Met Varen in Zwolle ervaart u vanaf het water de Hanzestad Zwolle op een geheel andere manier. Vanuit onze boten kunt u de fraaie historische binnenstad rustig op u in laten werken. Wij varen door de Zwolse stadsgrachten en de Overijsselse Vecht. Genieten van de rust op het water, de ruime skyline, de architectuur en het vele groen. Vanuit Zwolle kunnen er tochten gemaakt worden richting Dalfsen, Ommen, Hasselt en richting natuurgebied "De Wieden". Wij varen het hele jaar door, ook in de wintermaanden.

Dinner Cruises

Wij ontvangen u aanboord met een welkomsdrankje en varen door de stadsgrachten van het historisch centrum om op diverse plaatsen aan te leggen en u te laten genieten van een gerecht uit een vooraf met zorg samengesteld menu bij diverse restaurtants in de binnenstad.

Dit arrangement duurt 4,5 uur en is inclusief eten en vier consumpties in de restaurants. Aanboord zijn de drankjes als bier, wijn en frisdrank gratis. De prijs bedraagt 89,00 euro per persoon all-in. U dient minimaal 24 uur van te voren te reserveren voor zowel groepen als individueel.

Bij rondvaarten die langer duren dan twee uur, kunt u om de twee uur van boord voor een eventuele sanitaire stop.

Data

Van 1 mei tot 1 november varen wij iedere 1ste en 4de vrijdagavond van de maand door de grachten en laten u genieten van culinair Zwolle.

Vaargebied

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en tevens Hanzestad. De oude Hanzestad ligt aan aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel. De stad ligt aan de rand van de landstreek Salland en is de grootste stad in deze streek.